Workshops

Els Art

gezellig schilderen en/of portret tekenen

 

Workshop portret tekenen

Wil je 4 avonden, 1x per week, met een gezellige groep tekenen. We starten weer op maandag 28 okt, 4 - 11 en 18 nov. VOL VOL VOL (19.15 - 22.15 uur)  

Daarna op woensdag 27 nov, 4 - 11 en 18 dec. Meld je aan!!(19.15 - 22.15 uur)

In overleg ook in anderhalve dag (13.00-16.30 en 10.00-16.30) Binnenkort nieuwe data voor workshops in 2020. Dan ook de mogelijkheid in Oisterwijk.

schilderen (1 x p/mnd)

Alle workshops van 19.30 uur tot 22.30 uur in de Leybron te Riel. Ik zorg voor koffie/thee en lunch (workshop anderhalve dag)

 

Els Art is het adres voor een vriendinnen/zussendag, vrijgezellen feestje, babyshower, zakelijke events of kinderfeestjes.

 

Kinderfeestjes en schilderen 

Huur Els Art in voor een kinderfeestje. Hiervoor is een speciaal tarief om zo kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met schilderen. 

 

Teambuilding

Bedrijfsfeesten organiseren? Els Art kan in alle varianten een geslaagde workshop geven. Een geweldige creatieve beleving. Heerlijk creatief bezig zijn onder het genot van een wijntje en je collega's. 

 

Vrijgezellenfeest of vriendinnendag

Els Art draagt bij aan een onvergetelijk dag voor de vrijgezel met haar vriendinnen (of vrienden) Niet te serieus, gewoon een heel gezellige middag/avond lekker lachen en een prachtig kunstwerk als aandenken mee naar huis kunnen nemen. Heerlijk creatief bezig zijn onder het genot van een wijntje en je beste vriendinnen. Els Art komt evt gewoon bij jou thuis.

 

Babyshower 

Het is zo leuk om de aanstaande moeder te verrassen met een schilder workshop! Gezellig bezig zijn met elkaar is heel leuk en je hebt meteen een middag vullend programma. We maken een heel leuk kunstwerk dat voor jullie net zo leuk is om te maken en mee te nemen naar huis, als voor de hoog zwangere.

 

Portret tekenen

Altijd al een portret willen maken, maar weet je niet hoe? In 4 avonden leer je bij Els Art hoe je een portret tekent, met grafiet potloden op een A3 vel. In overleg ook een workshop van anderhalve dag (middag en hele dag)

 

Wil je meer informatie over 1 van deze gezellige activiteiten, vul dan het contact formulier in.